news

'WestHolland - springplank naar Europa' / jaarverslag 2015 online!

Het is ons een genoegen u het jaarverslag van de stichting WestHolland Foreign Investment Agency (WFIA) over 2015 te presenteren. In het jaarverslag valt onder meer te lezen dat de WFIA in 2015 bemiddelde bij de realisatie van nieuwe vestiging en herplaatsing van 44 buitenlandse bedrijven in de regio WestHolland, het hoogste aantal in het 15-jarige bestaan van de WFIA. De investerings-projecten uit 2015 laten een groeiverwachting zien van: 359 nieuwe banen na 3 jaar. De bedrijven gaven aan in het eerste jaar na start van de nieuwe activiteit bij elkaar 109 nieuwe werknemers in dienst te hebben. Daarnaast zijn bij consolidatie- en herplaatsingsprojecten nog eens 167 bestaande arbeidsplaatsen behouden voor de regio.

Naast de jaarresultaten over 2015 wordt in het jaarverslag teruggeblikt op het 15-jarig bestaan van de WFIA. Trots stellen we vast dat in vijftien jaar honderden bedrijven zich met advies en assistentie van de WFIA in WestHolland hebben gevestigd. Vijftien van deze bedrijven belichten we in het jaarverslag.

U vindt het volledige jaarverslag hier.

more news

Investor Relations Netwerk Zuid-Holland van start

Rotterdam vormde afgelopen dinsdag letterlijk het toneel voor de lancering van het Investor Relations (IR) Netwerk Zuid-Holland. Zo'n 50 deelnemers volgden de informatiesessies o...

>> read more
ICCA Names The Hague to its Top 50 European Cities Rankings

The Hague has become one of the top 50 international congress destinations among European cities, according to the ranking of The International Congress and Convention Association ...

>> read more

CONTACT

Are you planning to establish your
business in WESTHOLLAND?

Please contact:
Reneé Hammersley
Marketing and Communications Officer

You can reach me on:
E: r.hammersley@westholland.nl
M: +316 24 75 66 56
T:
linkedin.com