news

(Dutch) Prinses Beatrix opent nieuw UNICEF-kantoor in Den Haag

DEN HAAG – Het is een feestelijke dag voor UNICEF. Prinses Beatrix heeft vrijdagmiddag het nieuwe kantoor van de hulporganisatie geopend aan de Bezuidenhoutseweg. Daarmee verhuist UNICEF van Voorburg naar Den Haag.

Prinses Beatrix had als beschermvrouwe van de organisatie de eer om het pand definitief te openen. Ook prinses Laurentien, burgemeester Jozias van Aartsen en ambassadeurs Paul van Vliet, Claudia de Breij en Jörgen Raymann waren aanwezig.
UNICEF NEDERLAND

Vanuit Den Haag zet de organisatie zich in om de situatie voor kinderen in 190 landen te verbeteren. De burgemeester vindt het kantoor van Unicef een aanvulling voor de stad. Van Aartsen: ‘In Den Haag stikt het van de belangrijke internationale organisaties. UNICEF hoort daar gewoon bij.’ Toen Van Aartsen hoorde dat de organisatie wilde verhuizen, legde hij meteen ‘de rode loper uit’: ‘Het is een heel ‘aaibare’ organisatie, met als boegbeeld de Haagse ereburger Paul van Vliet. De stad en de hulporganisatie horen gewoon bij elkaar.’

more news

Investor Relations Netwerk Zuid-Holland van start

Rotterdam vormde afgelopen dinsdag letterlijk het toneel voor de lancering van het Investor Relations (IR) Netwerk Zuid-Holland. Zo'n 50 deelnemers volgden de informatiesessies o...

>> read more
ICCA Names The Hague to its Top 50 European Cities Rankings

The Hague has become one of the top 50 international congress destinations among European cities, according to the ranking of The International Congress and Convention Association ...

>> read more

CONTACT

Are you planning to establish your
business in WESTHOLLAND?

Please contact:
Reneé Hammersley
Marketing and Communications Officer

You can reach me on:
E: r.hammersley@westholland.nl
M: +316 24 75 66 56
T:
linkedin.com