news

(Dutch) Rentokil vestigt nieuwe hoofdkantoor in Den Haag

Rentokil Initial en European Balanced Property Fund FCP., een beleggingsfonds van Aberdeen Asset Management PLC, hebben een nieuwe huurovereenkomst afgesloten voor hun nieuwe hoofdkantoor in Den Haag. De overeenkomst heeft betrekking op circa 2.200 m² kantoorruimte in The iBuilding aan de Oude Middenweg 75 in Den Haag.

Rentokil

The iBuilding ligt in het Forepark Den Haag, direct bij het knooppunt van 4 belangrijke snelwegen en met aansluiting op diverse OV-stations. De kolomvrije verdiepingen maken het gebouw zeer geschikt voor innovatieve werkplekconcepten. In The iBuilding is nog circa 2.200 m² voor de verhuur beschikbaar.

Rentokil Initial is wereldwijd een toonaangevende leverancier van facilitaire diensten aan bedrijven en instellingen. De organisatie biedt 28.000 mensen een werkplek, op meer dan 1.000 locaties verdeeld over meer dan 60 landen en biedt elke dag service aan meer dan 1.500.000 klanten. In Europa, Noord en Zuid-Amerika, Azië en Afrika.

JLL trad op namens Rentokil Initial bij de aanhuur van de kantoorruimte. CBRE behartigde de belangen van de verhuurder.

Bron: CBRE

more news

Investor Relations Netwerk Zuid-Holland van start

Rotterdam vormde afgelopen dinsdag letterlijk het toneel voor de lancering van het Investor Relations (IR) Netwerk Zuid-Holland. Zo'n 50 deelnemers volgden de informatiesessies o...

>> read more
ICCA Names The Hague to its Top 50 European Cities Rankings

The Hague has become one of the top 50 international congress destinations among European cities, according to the ranking of The International Congress and Convention Association ...

>> read more

CONTACT

Are you planning to establish your
business in WESTHOLLAND?

Please contact:
Reneé Hammersley
Marketing and Communications Officer

You can reach me on:
E: r.hammersley@westholland.nl
M: +316 24 75 66 56
T:
linkedin.com