news

Nieuwe locatie AVerMedia Technologies en AVer Information

AVerMedia Technologies Europe BV en AVer Information Europe BV verhuizen van Bleiswijk naar Waddinxveen en vestigen zich in het pand van Doeleman Logistiek in Waddinxveen. Woensdag 4 november overhandigde Wethouder Cees Kroes van gemeente Waddinxveen namens InnovationQuarter en WestHolland Foreign Investment Agency een plaquette aan Claudio Jian, adjunct-directeur AVer Information, en Rob Hendriks, operationeel manager AVerMedia Technologies en AVer Information, om deze verhuizing te vieren.

De beide Taiwanese zusterbedrijven, AVerMedia Technologies en AVer Information, hebben zich enkele jaren geleden in Nederland gevestigd om de Europese markt te bedienen. AVer Information Europe BV en AVerMedia Technologies Europe BV functioneren als het Europese hoofdkantoor. Nadat zij zijn gestart in Delft zijn de bedrijven doorgegroeid naar een locatie in Bleiswijk. Door veranderende wensen omtrent de bedrijfsvoering is besloten om de logistieke dienstverlening gedeeltelijk te outsourcen. In Doeleman Logistiek uit Waddinxveen hebben zij een geschikte partner gevonden die hiervoor de juiste locatie biedt.

Aver Media groepsfoto

V.L.n.r.: Eef Oosterwijk (Werkgeversservicepunt), Martijn van Hoogenhuize (InnovationQuarter), Rob Hendriks (AVerMedia Technologies en AVer Information), wethouder Cees Kroes (gemeente Waddinxveen), Claudio Jian (AVer Information), Marieke Harteveld (gemeente Waddinxveen), Niels Krol (InnovationQuarter), Laurens Kok (WFIA). © Daniel Verkijk

Rob Hendriks, operationeel manager van beide bedrijven is zeer te spreken over de verhuizing: “AVer Information Europe & AVerMedia Technologies Europe zijn blij dat we in deze regio ons nieuwe kantoor gevonden hebben. Onze beide bedrijven zijn zeer afhankelijk van vervoer over de weg, dus Waddinxveen en het logistieke Distripark Doelwijk is voor ons een ideale locatie. Moderne faciliteiten gecombineerd met de mogelijkheden van warehousing waren voor ons belangrijke keuzepunten om te kiezen voor de kantoren in het pand van Doeleman Logistiek.”

Aver2

Wethouder Cees Kroes (gemeente Waddinxveen) feliciteert Rob Hendriks (AVerMedia Technologies en AVer Information) en Claudio Jian (AVer Information) met de verhuizing naar Waddinxveen. © Daniel Verkijk

Wethouder Cees Kroes heet de bedrijven welkom in de gemeente Waddinxveen: “We zijn blij met de komst van AVerMedia Technologies en AVer Information naar Distripark. Daarmee blijft niet alleen een mooi innovatief bedrijf behouden in deze regio, maar ook blijft de diversiteit van bedrijvigheid gewaarborgd. Dat is van belang voor een stabiele regionale economie.”

Er werken momenteel 6 medewerkers bij AVerMedia Technologies Europe BV en 7 medewerkers bij AVer Information Europe BV. InnovationQuarter en de WestHolland Foreign Investment Agency hebben de bedrijven begeleid bij het vinden van nieuwe ruimte.

AVerMedia Technologies Europe BV
AVerMedia Technologies levert pc, tablet en mobiele tv-kijk oplossingen, samen met high-definition video en real-time audio en visual product design, productie en marketing. Sinds de oprichting is AVerMedia Technologies gericht op innovatie van communicatie en entertainment.

AVer Information Europe BV
AVer Information is een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van een breed scala van elektronische producten voor het onderwijs, het bedrijfsleven en retail toepassingen. Met een groot portfolio van producten, variërend van visualizers, oplaadstations voor mobiele apparaten tot videorecorders, IP-camera’s en HD video vergadersystemen. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, China, Japan en de Verenigde Staten.

more news

Investor Relations Netwerk Zuid-Holland van start

Rotterdam vormde afgelopen dinsdag letterlijk het toneel voor de lancering van het Investor Relations (IR) Netwerk Zuid-Holland. Zo'n 50 deelnemers volgden de informatiesessies o...

>> read more
ICCA Names The Hague to its Top 50 European Cities Rankings

The Hague has become one of the top 50 international congress destinations among European cities, according to the ranking of The International Congress and Convention Association ...

>> read more

CONTACT

Are you planning to establish your
business in WESTHOLLAND?

Please contact:
Reneé Hammersley
Marketing and Communications Officer

You can reach me on:
E: r.hammersley@westholland.nl
M: +316 24 75 66 56
T:
linkedin.com