news

(Dutch) Terugblik WTC The Hague en International City Podium

Ruim 400 talenten en werkgevers kwamen woensdag bijeen tijdens het International City Podium in het World Trade Centre The Hague.

Jonge professionals solliciteren vaak bij de bekende multinationals, terwijl snelgroeiende, maar relatief onbekende, kleinere bedrijven zitten te springen om talent. Diverse sprekers vertelden over de carrièremogelijkheden bij onbekendere bedrijven, instituten en NGO’s. Ook werd een nieuw online platform gedemonstreerd om talent en werkgevers aan elkaar te koppelen: het Access To Talent Platform.

De bijeenkomst was opgezet door het International Community Platform, een werkgeversplatform dat het woon- en werkklimaat voor internationale werknemers in Den Haag wil verbeteren en daarmee ook het vestigingsklimaat voor de werkgevers zelf. Den Haag is momenteel een van de snelst groeiende internationale zakensteden op het gebied van Telecom & ICT-Tech, Veiligheid, Financiën en Energie.

ICP foto

more news

Investor Relations Netwerk Zuid-Holland van start

Rotterdam vormde afgelopen dinsdag letterlijk het toneel voor de lancering van het Investor Relations (IR) Netwerk Zuid-Holland. Zo'n 50 deelnemers volgden de informatiesessies o...

>> read more
ICCA Names The Hague to its Top 50 European Cities Rankings

The Hague has become one of the top 50 international congress destinations among European cities, according to the ranking of The International Congress and Convention Association ...

>> read more

CONTACT

Are you planning to establish your
business in WESTHOLLAND?

Please contact:
Reneé Hammersley
Marketing and Communications Officer

You can reach me on:
E: r.hammersley@westholland.nl
M: +316 24 75 66 56
T:
linkedin.com